6937982560 Λάρισα, Λάρισα info@antonisconstruction.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Antoni’s Construction Λάρισα


Προστατέψτε το κτίριό σας, με σύγχρονες επιλογές που θα απομονώσουν υγρασία, ψύχος και υψηλές θερμοκρασίες, εφαρμόζοντας την κατάλληλη εξειδικευμένη λύση για κάθε περίπτωση.

Η επιχείρησή μας “Antoni’s Construction” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία καθώς και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε είδους μόνωση που θα προστατεύει το κτίριό σας όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και για πολλά χρόνια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μονώσεις Ταρατσων
με πιστοποιημένα μονωτικά υλικά και ασυναγώνιστες τιμές
 
  Θερμομονώσεις
για μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, τις μηχανικές καταπονήσεις και οποιαδήποτε επίδραση μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία του κτιρίου σας.
 
  Θερμοπροσόψεις
ώστε να μειώσετε τις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης στον χώρο
 
   
   
  Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας
είναι στην διάθεσή σας για να μελετήσει το κτίριό σας και να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την σωστή και διαρκής μόνωσή του.

Παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο της μόνωσης αλλά και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και δοκιμασμένα υλικά μπορούμε να πραγματοποιήσει και κάθε είδους μόνωση στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανταποκρινόμαστε σε κάθε έργο με επαγγελματισμό και απόλυτη συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης, προσφέροντάς σας την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Θεσσαλία.