6937982560 Λάρισα, Λάρισα info@antonisconstruction.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Antoni’s Construction Λάρισα


Με όρεξη για δημιουργία και απεριόριστη φαντασία, η επιχείρησή μας “Antoni’s Construction” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον ελαιοχρωματισμό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα την Λάρισα και όλη την Θεσσαλία.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας ώστε να ακούσει τις ανάγκες σας αλλά και να σας προτείνει τα ιδανικά χρώματα που θα κάνουν τον χώρο σας φωτεινό, μοντέρνο και ευχάριστο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΒΑΦΟΥΜΕ
  Οικίες - Εξοχικά
  Καταστήματα
  Ξενοδοχεία - Καφετέριες
  Δημόσια Κτίρια
και οποιοδήποτε άλλο κτίριο επιθυμείτε.
 
   
   
  Απευθυνθείτε σε εμάς
για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε σε πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.
   
  Τηλ 6937982560
Λάρισα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μοντέρνες & Φρέσκιες Λύσεις!


Αν λοιπόν βαρεθήκατε το χρώμα του κτιρίου σας και θέλετε κάτι διαφορετικό ή εάν θέλετε απλά να φρεσκάρετε το κτίριό σας τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Για όλους τους ελαιοχρωματισμούς χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά ώστε να σας προσφέρουμε πάντα ένα τέλειο αποτέλεσμα ενώ φροντίζουμε να είμαστε πάντα συνεπείς στους χρόνους παράδοσης κάθε έργου.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Θεσσαλία.