6937982560 Λάρισα, Λάρισα info@antonisconstruction.gr
Facebook
 
 
 
 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Η επιχείρησή μας πραγματοποιεί εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ και σας παρέχει άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 

ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ

Για να προστατέψετε το κτίριο σας από όλες τις καιρικές συνθήκες, πραγματοποιούμε σοβατίσματα σε κάθε είδους κτίριο.
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.
 

 


 

 
 
 
Antoni’s Construction
Ανακαινίσεις Κτιρίων - Ελαιοχρωματισμοί - Μονώσεις Κτιρίων Λάρισα


Η επιχείρησή μας “Antoni’s Construction” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με ανακαινίσεις κτιρίων, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις.

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, εξυπηρετώντας άμεσα την Λάρισα και όλη την Θεσσαλία...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει σύγχρονες λύσεις και να αναλάβει από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο την μερική ή ολική ανακαίνιση ή κατασκευή του κτιρίου..

Περισσότερα
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Απευθυνθείτε σε εμάςγια οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε σε πέρας...

Περισσότερα
ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Προστατέψτε το κτίριό σας, με σύγχρονες επιλογές που θα απομονώσουν υγρασία, ψύχος και υψηλές θερμοκρασίες, εφαρμόζοντας την κατάλληλη εξειδικευμένη λύση για κάθε περίπτωση...

Περισσότερα
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από έργα στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα
λάβετε την ιδανική προσφορά.